BANG & OLUFSEN APP
Bang olufsen AR app

Bang & Olufsen App

Onze toegewijde app is de eenvoudigste manier om echte Bang & Olufsen geluidservaringen te configureren, bedienen en ervan te genieten.

Met onze speciale app kunt u moeiteloos authentieke Bang & Olufsen geluidservaringen aanpassen, beheren en beleven. Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid van Bang & Olufsen geluid met slechts een paar tikken op uw mobiele apparaat.

Configureer eenvoudig uw Bang & Olufsen apparaten en pas de geluidsinstellingen aan uw persoonlijke voorkeur aan. Met de app kunt u ook draadloos verbinding maken met uw Bang & Olufsen luidsprekers, zodat u volledige controle heeft over uw geluidsbeleving in elke kamer van uw huis.

Geniet van de meest meeslepende geluidservaringen met de Bang & Olufsen App. Download vandaag nog en ontdek de moeiteloze manier om te genieten van de superieure geluidskwaliteit van Bang & Olufsen.

Download Bang & Olufsen App

 Google Play BadgeDownload Bang & Olufsen App. App Store Badge

hoe verbind je bang olufsen ex h95

Configureer en personaliseer

De Bang & Olufsen-app begeleidt je stap voor stap bij het instellen van je producten en helpt je bij het personaliseren van de functionaliteit en muziekervaring van je product.

hoe verbind je bang olufsen ex h95

Geluidsafstelling

Nadat een product is ingesteld, kun je met behulp van de app toegang krijgen tot specifieke geluidsinstellingen voor het product, zodat je kunt genieten van prachtig geluid, ongeacht je favoriete muziekgenre.

hoe verbind je bang olufsen ex h95

Kenmerkende ervaring

Geniet van onze kenmerkende gebruikerservaring terwijl je je smartphone omtovert tot een Bang & Olufsen-bedieningsapparaat voor al je Bang & Olufsen-producten.

Bedien uw multiroom speakers via de bang & olufsen app

Met de Bang & Olufsen-app kunt u moeiteloos uw multiroom speakers bedienen. Of u nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs buiten bent, de app stelt u in staat om eenvoudig de muziek naar elke gewenste kamer te sturen. Pas het volume aan, kies uw favoriete nummers en geniet van een meeslepende luisterervaring in uw hele huis, allemaal met slechts een paar tikken op uw smartphone. Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van het bedienen van uw multiroom speakers met de Bang & Olufsen-app.

Download Bang & Olufsen App

 Google Play BadgeDownload Bang & Olufsen App. App Store Badge