BEOLAB 18

BEOLAB 18

De Beolab 18 een combinatie van stijlvol design, geavanceerde technologie en hoogwaardige geluidsweergave. Het is een luidsprekersysteem dat zowel een visueel statement maakt als een meeslepende luisterervaring biedt.

Vanaf € 7.500,-

Elke plek is de juiste plek

De slanke luidspreker neemt verrassend weinig ruimte in beslag. Hij is ontworpen om vrijwel overal te passen en op te gaan, of je nu op zoek bent naar een vrijstaande vloerluidspreker, hem in een hoek wilt plaatsen of aan de muur wilt hangen als een kunstwerk.

Design-gedreven innovatie

BeoLab 18 is een verbluffend staaltje engineering met de geluidsprestaties als kern. De akoestische lens verdeelt gelijkmatig de hoge frequenties in een horizontale boog van 180 graden, waardoor superieure geluidservaringen ontstaan door jouw hele kamer.

Slechts één stroomkabel nodig

Ontdek de onberispelijke ervaring van draadloos geluid van Bang & Olufsen. Voor de installatie heb je per luidspreker slechts één stroomkabel nodig. 

Creëer een thuisbiosoop ervaring met Beolab 18

 

Met Beolab 18 luidsprekers  breng je de bioscoop naar je eigen huis. Deze hoogwaardige luidsprekers vergroten het geluidsbeeld, zodat je volledig wordt ondergedompeld in je favoriete films, tv-shows en muziek. Ervaar het gevoel alsof je middenin de actie zit, terwijl het geluid zich overal in de kamer verspreidt.

Ontdek vandaag nog de Beolab 18 luidsprekers en laat je betoveren door een wereld van meeslepend geluid, verfijnd design en ongeëvenaard comfort. Transformeer je huis tot een bioscoop met Beolab 18 en geniet van een audiovisuele reis. 

 

Een poëtische expressie van geluid

De aluminium zuil balanceert bijna magisch op zijn puntige basis, terwijl de vakkundig vervaardigde houten lamellen lijken uit te waaieren over de kamer in harmonie met de akoestische lens bovenop. Maak kennis met design en techniek die perfect in harmonie samenkomen.

Geniet van een meesterwerk dat zowel visueel als auditief indruk maakt. De BeoLab 18 is een luidsprekersysteem dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een ongeëvenaarde geluidservaring biedt.

Het slanke aluminium ontwerp van de zuil en de prachtige houten lamellen creëren een unieke en elegante uitstraling die perfect past bij elk interieur. Of het nu gaat om een modern ingerichte ruimte of een klassieke omgeving, de BeoLab 18 voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. De BeoLab 18 is ontwikkeld met geavanceerde technologie om een meeslepende geluidsweergave te garanderen. De akoestische lens op de top van de luidspreker zorgt voor een brede en consistente verspreiding van het geluid, zodat je overal in de kamer kunt genieten van een ongeëvenaarde luisterervaring.

Het systeem is ontworpen met zowel design als engineering in gedachten, waardoor je kunt genieten van perfecte harmonie tussen esthetiek en prestatie. Met de BeoLab 18 heb je niet alleen een prachtig stukje kunst in huis, maar ook een hoogwaardig geluidssysteem dat je meeneemt op een sonische reis.

Of je nu ontspant met je favoriete muziek of een meeslepende film kijkt, de BeoLab 18 levert een geluidskwaliteit die je naar een hoger niveau tilt. Ervaar de magie van geluid in perfecte harmonie met design en technologie met de BeoLab 18.

ADAPTIVE BASS LINEARIZATION (ABL)

 

Of je nu naar muziek luistert, films kijkt of games speelt, de Adaptive Bass Linearization van de BeoLab 18 zorgt ervoor dat het geluid altijd perfect in balans is. Het systeem past zich automatisch aan, zodat je kunt genieten van de volledige kracht en diepte van de muziek, zonder dat de basoverdracht de andere frequenties overstemt.

Met de Beolab 18 haal je een luidsprekersysteem in huis dat niet alleen een prachtig design en uitstekende geluidskwaliteit biedt, maar ook over geavanceerde technologieën beschikt zoals Adaptive Bass Linearization om een meeslepende en hoogwaardige luisterervaring te garanderen.

Recommended Room Size

10-40 m² 100-400 ft²

Speaker Configuration

1 x 3/4″ tweeter 2 x 4″ woofer High frequency driver: ¾” Acoustic Lens Technology

Amplifier

1 x 160 watt class D tweeter 1 x 160 watt class D woofer

Maximum Sound Pressure Level @1m

107 dB SPL

Bass Capability

83 dB SPL

Advanced Sound Features

Acoustic Lens Technology Adaptive Bass Linearization Acoustic Placement Settings Thermal Protection

Designer

Torsten Valeur David Lewis Designers

Materials

Aluminium Wood or Plastic lamellas

Weight

8.5 kg

Dimensions

On floor stand: 20 W x 132.4 H x 20 D cm With Wall bracket: 15.5 W x 132.6 H x 13.5 D cm

  • Beolab18 Dimensions

Power supply

Power supply built-in Power cable included

Wi-Fi

Wireless Power Link (24 bit / 48 kHz) WiSA (24 bit / 96 kHz)

Wireless Powerlink

Wireless Power Link (24 bit / 48 kHz) WiSA (24 bit / 48 kHz)

Inputs and outputs

2 x Power Link (RJ45) 1 x RCA (L/R) 1 x TOSLINK In: Sample rate 32k, 44.1k, 48k, 96k/PCM16-24 bit Out: Sample rate 48k/PCM 24 bit

Remote controls

Beoremote Halo Beoremote One

Product informatie