BEOLAB 19

BEOLAB 19

BeoLab 19 – De ultieme subwoofer voor een diepe en meeslepende bas ervaring.

De BeoLab 19 subwoofer van Bang & Olufsen is ontworpen om jouw audio-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn krachtige prestaties en unieke ontwerp levert deze subwoofer een diepe, nauwkeurige en meeslepende bas.

Vanaf € 4.000,-

Bereik optimale prestaties

Ontdek nieuwe dimensies en onthul verborgen details in films en muziek met deze baanbrekende subwoofer. Het is niet alleen het opvallende ontwerp dat Beolab 19 zijn indrukwekkende uitstraling geeft. Elk technisch detail is nauwkeurig afgestemd om zelfs de kleinste emoties in de laagste frequenties vast te leggen.

Bereik optimale prestaties Ontdek nieuwe dimensies en onthul verborgen details in films en muziek met deze baanbrekende subwoofer. Het is niet alleen het opvallende ontwerp dat Beolab 19 zijn indrukwekkende uitstraling geeft. Elk technisch detail is nauwkeurig afgestemd om zelfs de kleinste emoties in de laagste frequenties vast te leggen.

Nauwkeurig draadloos geluid

De Beolab 19 kun je overal plaatsen. De subwoofer is uitgerust met de innovatieve draadloze WiSA-technologie, die ongekende niveaus van stabiliteit en precisie naar je home-audiosysteem brengt en naadloos verbinding maakt met alle WiSA-compatibele luidsprekers en televisies. Ervaar een accuraat geluid zonder gedoe met kabels.

In tegenstelling tot de meeste andere subwoofers, die vaak een onaantrekkelijk uiterlijk hebben, brengt de BeoLab 19 zijn eigen kenmerkende stijl naar jouw omgeving. De geometrische vorm en de solide aluminium buitenkant geven het een sculpturaal karakter dat perfect past bij zijn krachtige aard.

Verbluffende symmetrie

In tegenstelling tot de meeste andere subwoofers, die vaak een onaantrekkelijk uiterlijk hebben, brengt de Beolab 19 zijn eigen kenmerkende stijl naar jouw woning. De geometrische vorm en de solide aluminium buitenkant geven het een sculpturaal karakter dat perfect past bij zijn krachtige aard.

Ontdek de kracht van geluid met de BeoLab 19 De BeoLab 19 is een revolutionair luidsprekersysteem dat je een meeslepende geluidservaring biedt. Met zijn geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerp is deze luidspreker perfect voor audiofielen die op zoek zijn naar superieure geluidskwaliteit. Dankzij de Wireless Power Link-technologie kun je de BeoLab 19 eenvoudig draadloos verbinden met andere Bang & Olufsen-producten, waardoor je een naadloze audio-ervaring hebt in je hele huis. Geniet van je favoriete muziek of films zonder gedoe met kabels. Deze luidspreker maakt gebruik van een ingebouwde actieve basreflex, waardoor diepe en krachtige bastonen worden geproduceerd. Het Adaptive Bass Linearization-systeem past automatisch de basniveaus aan, zodat je altijd een gebalanceerd geluid hebt, zelfs bij hoge volumes. Met de Acoustic Lens Technology worden de hoge frequenties gelijkmatig door de kamer verspreid, waardoor je overal in de ruimte kunt genieten van een helder en gedetailleerd geluid. Daarnaast minimaliseert het ontwerp van de luidspreker ongewenste resonanties, waardoor een nauwkeurige geluidsweergave wordt gegarandeerd. Het elegante en tijdloze ontwerp van de BeoLab 19 voegt een vleugje stijl toe aan elk interieur. De luidspreker is verkrijgbaar in verschillende kleuropties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je smaak en inrichting past. Kortom, met de BeoLab 19 haal je een high-end luidsprekersysteem in huis dat compromisloze geluidskwaliteit en een verfijnd ontwerp biedt. Ervaar geluid op een geheel nieuw niveau en laat je onderdompelen in een wereld van audio-excellentie met de BeoLab 19.

Ontdek de kracht van geluid met de Beolab 19

De Beolab 19 is een revolutionair luidsprekersysteem dat je een meeslepende geluidservaring biedt. Met zijn geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerp is deze luidspreker perfect voor audiofielen die op zoek zijn naar superieure geluidskwaliteit.

Dankzij de Wireless Power Link-technologie kun je de Beolab 19 eenvoudig draadloos verbinden met andere Bang & Olufsen-producten, waardoor je een naadloze audio-ervaring hebt in je hele huis. Geniet van je favoriete muziek of films zonder gedoe met kabels.

Deze luidspreker maakt gebruik van een ingebouwde actieve basreflex, waardoor diepe en krachtige bastonen worden geproduceerd. Het Adaptive Bass Linearization-systeem past automatisch de basniveaus aan, zodat je altijd een gebalanceerd geluid hebt, zelfs bij hoge volumes.

Het elegante en tijdloze ontwerp van de BeoLab 19 voegt een vleugje stijl toe aan elk interieur. De luidspreker is verkrijgbaar in verschillende kleuropties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je smaak en inrichting past.

 

Voeg Beolab 19 toe aan uw thuisbioscoop

De Beolab 19 is een essentieel onderdeel van een Bang & Olufsen thuisbioscoop opstelling. Met zijn krachtige en nauwkeurige basweergave voegt hij een nieuwe dimensie toe aan je kijk- en luisterervaring. Of je nu naar films kijkt, muziek luistert of aan het gamen bent, de Beolab 19 zorgt voor een diepe en impactvolle bas die je tot in je kern raakt.

Recommended Room Size

15-60 m² 150-600 ft²

Speaker Configuration

2 x 8″ woofers

Amplifier

2 x 160 watt class D woofer

Bass Capability

98 dB SPL

Advanced Sound Features

Acoustic Placement Settings Thermal Protection Adaptive Bass Linearization Acoustic Balance Principle

Designer

Jacob Wagner

Materials

Aluminium Plastic

Weight

13.7 kg

Dimensions

34,8 W x 33,4 H x 29,3 D cm

  • Beolab 19 speakers measurements

Power supply

Power supply built-in Power cable included

Wi-Fi

Wireless Power Link (24 bit / 48 kHz) WiSA (24 bit / 96 kHz)

Inputs and outputs

1 x Power Link (RJ45) 1 x RCA (L/R)

Remote controls

Beoremote Halo Beoremote One

Product informatie