BEOLAB 28

BEOLAB 28

Beolab 28 een draadloze luidspreker die de stereobeleving thuis verandert. 

Beolab 28 past zich aan iedere ruimte aan, zodat je optimaal van jouw muziek kunt genieten. Stream wat je maar wilt, bedien alles met één aanraking en geniet van groots geluid van studiokwaliteit. En dat in een prachtig slank design.

Vanaf € 14.500,-

Cinematic sound

Plaats Beolab 28 voor je om te genieten van meeslepend stereogeluid, of zet ze achter je bank voor een fantastisch surround geluid. 

Adaptive sound

Maak het moment van jou met het aanpasbare directionele geluid van Beolab 28. Voor één-op-één sessies met je favoriete artiesten kun je de houten covers vernauwen om de ultieme luisterplek te creëren. Open de covers breed voor filmavonden of diners, zodat de hele kamer wordt gevuld met geluid.

Active room compensation

Of je nu een ruime woonkamer hebt met hoge plafonds, een gezellige studeerkamer of een multifunctionele ruimte, Active Room Compensation zorgt ervoor dat de Beolab 28-luidsprekers het beste geluid produceren voor jouw specifieke luisteromgeving. Hierdoor kun je genieten van je favoriete muziek, films en games zoals ze bedoeld zijn, zonder dat de akoestiek van de ruimte een negatieve invloed heeft op de geluidsweergave.

A long line of design

De Beolab 28 wordt gemaakt in Factory 5 in Struer, Denemarken. Elk aluminium onderdeel wordt gefreesd door metaalbewerkingsmeesters. Elke luidspreker wordt omhuld met tactiel textiel dat speciaal is ontworpen voor de akoestiek. De finishing touch; eikenhout van leveranciers waarmee we al tientallen jaren samenwerken. Bijna een eeuw aan kennis gaat in het ambacht – dus je weet dat het nog jarenlang zijn kwaliteit behoudt.

Perfectie is persoonlijk

Heb je een specifieke uitstraling in gedachten om Beolab 28 in harmonie te brengen met jouw interieur? Bij de bespoke afdeling van Bang & Olufsen zijn Beolab 28 volledig op maat te laten maken, zodat de luidsprekers helemaal afgestemd kunnen worden op het interieur. 

Wireless connectivity

Verbind draadloos en stream direct je favoriete muziek. Ontworpen om te koppelen met zowel klassieke producten als toekomstige platforms. De Beolab 28 werkt  naadloos samen met Airplay, Chromecast en Beolink. Elke luidspreker heeft ook een intuïtieve gebruikersinterface bovenop, zodat je altijd de controle binnen handbereik hebt.

Recommended Room Size

15-50 m² 150-500 ft²

Speaker Configuration

1 x 1″ tweeter 3 x 3″ full range 1 x 6.5″ woofer

Amplifier

1 x 100 watt, Class D, tweeter 3 x 100 watt, Class D, full range 1 x 225 watt, Class D, woofer

Frequency Range

27 – 23,000 Hz

Maximum Sound Pressure Level @1m

110 dB SPL

Bass Capability

95 dB SPL

Advanced Sound Features

Active Room Compensation Adaptive Bass Linearization Beam Width Control Thermal Protection

Stereo Pairing

Beolab 28 is a stereo speaker set up.

Bang & Olufsen Stereo Pairing is factory default encoded using LC3plus high resolution Codec. LC3plus is licensed by Fraunhofer IIS. Read more on https://www.iis.fraunhofer.de/audio.

Designer

Noto GmbH

Materials

Aluminium Fabric Wood Polymer

Dimensions

25.3 W x 137 H x 25.3 D cm floor version 21.2 W x 140 H x 25.3 D cm wall mount version

Weight

18.6 Kg

Power supply

Power cable

Power consumption

Typical (70 dBA at 1M): 30 watts Network standby: 4,5 watts Standby: 0,5 watts

Bluetooth Version

5.0

Wi-Fi

Dual band WLAN 2.4 & 5 GHz IEEE 802.11 b/g/a/n/ac

Streaming Services

AirPlay 2 Beolink Multiroom Chromecast built-in Spotify Connect Tidal Connect

Integrated music services

Bang & Olufsen Radio

Wireless Powerlink

Wireless Power Link (24 bit / 48 kHz) WiSA (24 bit / 48 kHz)

Inputs and outputs

1 x Analogue / Optical line-lin with sensing 2 x Ethernet (10/100 Mbit) 1 x USB-C 1 x USB-A (for service) 1 x Powerlink (RJ45) 2 channels

Remote controls

Bang & Olufsen App Beoremote One Beoremote Halo

Product informatie

Technical sound guide