BEOSOUND A9 5th GEN

BEOSOUND A9 5th GEN

Een statement in beeld en geluid.

BEOSOUND A9,  een krachtige en minimalistische luidspreker. Geluid en vorm komen samen in deze iconische, aanpasbare luidspreker. Zeven drivers brengen de kracht. Een eeuw vakmanschap brengt de vorm.

Vanaf € 3.299,-

Active room compensation

De A9 bepaalt automatisch zijn positie in de ruimte om je keer op keer een perfecte geluidsweergave te bieden. Hierdoor zijn de bastonen, midden- en hoge tonen nooit te overheersend of zwak. Waar je hem ook plaatst, hij levert altijd een opvallende prestatie. Geen modderig geluid. Geen vaagheid. Gewoon puur, helder geluid. Precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

Room-filling sound

Met het kamervullende geluid van de Beosound A9 wordt elke hoek van de ruimte gevuld met rijke, dynamische klanken. Of je nu een feestje geeft of gewoon van je favoriete muziek geniet, de Beosound A9 levert altijd een meeslepende luisterervaring. 

Sound mode? Set.

Met de gebruiksvriendelijke Bang & Olufsen app heb je volledige controle over het geluid. Pas de equalizer aan, kies uit voorgeprogrammeerde geluidsmodi en creëer je eigen persoonlijke geluidsprofielen. Met de Bang & Olufsen app heb je de mogelijkheid om het geluid helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Sculptural design

Het iconische design van de Beosound A9 is ontworpen om tentoongesteld te worden. Van veraf is het een minimalistisch meesterwerk. Van dichtbij schitteren de details. Net als je favoriete meubelstukken springt de Beosound A9 eruit in elke kamer. Ook aan de muur staat de A9 prachtig. Of je nu een moderne of klassieke stijl hebt, de Beosound A9 past naadloos bij elke inrichting.

Naadloos streamen

Met naadloos streamen geniet je van een moeiteloze luisterervaring in je hele huis. Verbind al je luidsprekers eenvoudig met elkaar en speel je favoriete nummers af in elke gewenste ruimte. Of je nu in de woonkamer bent, in de keuken staat of ontspant op het terras, het geluid volgt je naadloos waar je ook gaat.

Met onze intuïtieve streamingtechnologie heb je volledige controle over je muziek. Bedien het afspelen, pas het volume aan en maak afspeellijsten rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet. Stream muziek van populaire streamingdiensten of speel je eigen collectie draadloos af. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Aanpasbaar design

De vorm is tijdloos, maar de kleur is aan jou om te kiezen. De Beosound A9 is een aanpasbaar pronkstuk dat zich aanpast aan jouw smaak en ruimte. Wil je een opvallende kleur? Geen probleem. Andere poten? Vervang ze eenvoudig. 

Ervaar zelf de mogelijkheden van het aanpasbare design van de Beosound A9 en laat je creativiteit de vrije loop. Koop hem vandaag nog en transformeer je luidspreker in een uniek kunstwerk dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en interieur.

INBEGREPEN IN DE DOOS

  • Beosound A9 5th Gen.

  • Front cover

  • 3 x houten poten

  • Kabel 

  • Snel start handleiding

Recommended Room Size

15-100 m² 150-1000 ft²

Speaker Configuration

1 x 8″ woofer 2 x 3” midrange 2 x 1½” fullrange 2 x ¾” tweeters

Amplifier

1 x 400 watt class D for bass 2 x 200 watt class D for midrange 2 x 200 watt class D for fullrange 2 x 150 watt class D for treble

Frequency Range

33- 23.000 Hz

Maximum Sound Pressure Level @1m

100 dB SPL

Bass Capability

95 dB SPL

Stereo Pairing

Pair two Beosound A9 to enjoy a stereo listening experience.

Advanced Sound Features

Active Room Compensation Adaptive Bass Linearization Thermal Protection

Customizable Sound EQ

Presets available and fully customisable through Bang & Olufsen App

Designer

Øivind Alexander Slaatto

Materials

Wood, Fabric, Aluminium and Polymer

Weight

14.7 kg

Dimensions

70.1 W x 90.8 H x 41.1 D cm

  • Beoplay A9 Dimensions drawing

Power consumption

Typical 23 watts Networked standby (LAN): 2,6 watt Networked standby (WiFi): 3,3 watt

Power Supply

Fabric power cable

Bluetooth Version

5.3

Wi-Fi

Wi-Fi/WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4GHz/5Ghz) Wi-Fi for high-performance streaming

Streaming services

Airplay 2 Spotify Connect Beolink Multiroom Chromecast Tidal Connect

Integrated music services

B&O Radio Deezer (incl Deezer HiFi) QPlay 2.0 (China Specific)

Inputs and outputs

1 x Ethernet 10/100 Mbit 1 x Line-in via USB-C (adapter included) 1 x Power

Remote controls

Bang & Olufsen App Beoremote One BT Beoremote Halo

Product informatie

Bediening handleiding

Snelstart handleiding