second life beovision Avant, Beolab 5

In onze winkel vindt u deze klassieke tweedehands producten.

Bij Bang & Olufsen Nijmegen kunt u ook terecht voor Second Life producten. De televisies en luidsprekers die wie hieronder weergeven hebben al een eigenaar gehad of komen uit onze showroom. Alle onze second life televisies en luidsprekers zijn helemaal nagekeken en zo nodig gerepareerd door onze technische dienst. Hierdoor kunnen wij u een Bang & Olufsen product van top kwaliteit aanbieden voor een lagere prijs. Alle producten zijn te zien en beluisteren in onze showroom. Dus kom gerust eens langs, wanneer u op zoek bent naar een tweedehands televisie of luidspreker. 

Beovision Eclipse 55
Beovision Horizon

Beovision Eclipse 55″

De BeoVision Eclipse is een echte OLED 4K HDR TV. Zonder geluid zegt een beeld niets. Het doel van de BeoVision Eclipse was dan ook om ’s werelds best klinkende televisie te ontwerpen. De Beovision Eclipse wordt geleverd met een grey melange cover en u heeft de keuze tussen een motorfloorstand of muurbeugel. 

Prijs: 5750,00

Beovision Horizon 48″ incl. floorstand

De BeoVision Horizon is een modern 4K UHD-beeldscherm. Naast zijn geweldige scherm biedt de Horizon een ongekend krachtige geluidsbeleving. De Beovision Horizon 48” komt uit Januari 2019 en wordt geleverd met een nieuwe Beoremote One.

Prijs: 2499,00

Beolab – 3 grijs met muurbeugel

De Bang & Olufsen Beolab 3 levert bijzonder groots geluid vanuit een kleine luidspreker. De Beolab 3 is voorzien van adaptive bass control, dit zorgt ervoor dat de luidspreker de optimale beleving biedt. De grijze Beolab 3 set wordt geleverd met muurbeugel.

Prijs 750,00

Beolab 8000
Besound 4

Beolab 8000

Een prachtig geluid, vanuit een minimale setting. De BeoLab 8000 is een luidspreker die even stijlvol als discreet kan worden geacht. Door zijn abstracte en moderne vormgeving wordt deze luidspreker van Bang & Olufsen ook wel ”Het Potlood” genoemd. Een prachtig aanzicht in iedere omgeving. De Beolab 8000 set is voorzien van nieuw damping materiaal.

Prijs: 750,00

Beovision 12-65

De beovision 12-65 is een schitterende 65 inch tv met een ultradun plasmascherm met 3D-mogelijkheden. Het toestel is afkomstig uit augustus 2013 en wordt geleverd inclusief muurbeugel, remote en beosystem 3.

Prijs: 1999,00

Beosound 4 op floorstand

rachtige CD-speler voor in elk interieur. De Beosound 4 van Bang & Olufsen is compact, daarnaast gaan de glazen deurtjes geruisloos open wanneer u uw hand naar het product uitsteekt. Deze Beosound 4 is voorzien van een floorstand en kan in combinatie met Beolab 8000 speakers geleverd worden (meerprijs).

Prijs: 250,00

Beolab 3 grijs

Beolab 3 – zwart met tablestand

De Bang & Olufsen Beolab 3 levert bijzonder groots geluid vanuit een kleine luidspreker. De Beolab 3 is voorzien van adaptive bass control, dit zorgt ervoor dat de luidspreker de optimale beleving biedt. De zwarte Beolab 3 set wordt geleverd met tabelstand.

Prijs: 750,00