Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/audiovideocenter.nl/webspace/httpdocs/audiovideocenter.nl/wp-content/plugins/elementor/includes/utils.php on line 727

LUIDSPREKER SETS

WIFI LUIDSPREKERS

PORTABLE

LUIDSPREKER SETS

WIFI LUIDSPREKERS

PORTABLE

WIFI LUIDSPREKERS

Onze luidsprekers zijn ontworpen om in het dagelijkse leven te passen en zijn eenvoudig te bedienen. Van het wijzigen van het volume tot het instellen van uw eigen geluidsprofiel, onze intuïtieve interfaces zorgen ervoor dat de interacties plezierig zijn. Je kunt met onze app ook van elk moment je eigen moment maken – nummers overslaan, oproepen aannemen of je luistermodus wijzigen, allemaal vanaf je telefoon of tablet. Onze draagbare luidsprekers en WiFi-luidsprekers voor in huis, hebben solide WiFi- en Bluetooth-verbindingen, voor ononderbroken luisterplezier. 

BEOLAB 8 binnenkort in de showroom

Krachtige compacte luidspreker

Beolab 8, compact en krachtig als een surround-, stereoluidspreker of als stand-alone luidspreker, past zich aan aan jouw ruimte, biedt veelzijdige aansluitingsmogelijkheden en tilt jouw audiobeleving naar een hoger niveau dankzij geavanceerde akoestiek, materialen en standopties. Ontdek ware aanpasbaarheid.

Plaatsingsmogelijkheden: Tafelstandaard, Vloerstandaard en Wandmontage. Plafondmontage wordt later beschikbaar.

Vanaf € 4.998,-

Beosound Emerge

Vanaf € 899,-

Beosound A5

Vanaf € 999,-

Beosound Level

Vanaf € 1.499,-

Beosound Balance

Vanaf € 2.899,-

Beosound A9 5th GEN

Vanaf € 3.299 ,-

BeoSound 2 3th GEN

Vanaf € 2.999,-

Beosound Theatre (soundbar)

Vanaf € 8.990,-

Beosound Stage

Vanaf € 1.999 ,-

Voeg je koptekst hier toe