BEOLAB 18

Beolab 18 is een draadloze luidspreker gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen. De luidspreker heeft slechts één voedingskabel nodig om te presteren en biedt ongelooflijke mogelijkheden om het plezier van meer kanaals draadloze audio in uw huis te ontketenen.

De speakers zijn een verbluffend werk van ontwerp techniek met audioprestaties als kern. De akoestische lens verdeelt de bovenste frequenties gelijkmatig in een horizontale boog van 180 graden, waardoor een superieure geluidservaring door uw kamer wordt geboden.

MAAK EEN AFSPRAAK

Beolab 18 uitgelicht

Makkelijk te instaleren en plaatsen

Ontdek de onberispelijke ervaring van draadloos Bang & Olufsen-geluid. Met slechts één voedingskabel om te presteren, biedt de luidspreker ongelooflijke mogelijkheden om het plezier van meerkanaals draadloze audio in uw huis te ontketenen. De slanke luidspreker laat een verrassend kleine voetafdruk achter. Hij is ontworpen om bijna overal te passen en op te gaan, of je nu op zoek bent naar een vrijstaande vloerspeaker, hem in een hoek wilt opbergen of als een kunstwerk aan je muur wilt hangen.

 

Perfect geluid door uw hele kamer

Beolab 18 is een verbluffend werk van ontwerptechniek met audioprestaties als kern. De akoestische lens verdeelt de hogere frequenties gelijkmatig in een horizontale boog van 180 graden, voor superieure geluidservaringen in uw gehele kamer en niet alleen voor uw luidspreker.