BEOLAB 19

Hoogwaardige draadloze subwoofer die een krachtige bas en een uniek sculpturaal ontwerp in uw woonkamer brengt.

Voeg extra diepte toe en ontdek nieuwe details in films en muziek met deze progressieve subwoofer. Het is niet alleen het onderscheidende ontwerp dat de Beolab 19 zijn impact geeft. Elk technisch detail is ontworpen om de precieze emoties vast te leggen, zelfs in de laagste frequenties.

U kunt de Beolab 19 overal plaatsen waar u maar wilt. De subwoofer is uitgerust met de innovatieve draadloze WiSA-technologie die een ongekende mate van stabiliteit en precisie brengt in uw audio-installatie thuis, en sluit naadloos aan op alle WiSA-compatibele luidsprekers en tv's.

MAAK EEN AFSPRAAK

beolab 19 uitgelicht

Perfecte geluid prestaties

Voeg extra diepte toe en ontdek nieuwe details in films en muziek met deze progressieve subwoofer. Het is niet alleen het onderscheidende ontwerp dat de Beolab 19 zijn impact geeft. Elk technisch detail is ontworpen om de precieze emoties in zelfs de laagste frequenties vast te leggen.

 

Makkelijk met uw TV of speakers te verbinden

U kunt de subwoofer overal plaatsen waar u maar wilt. De subwoofer is uitgerust met de innovatieve draadloze WiSA-technologie die ongekende niveaus van stabiliteit en precisie in uw audio-installatie voor thuis brengt. Ook sluit hij naadloos aan op alle WiSA-compatibele luidsprekers en tv's.