BEOLAB 50

Buitengewoon muzikaal en filmisch geluid alsof u in de bioscoop zit. De Beolab 50 beschikt over een akoestisch geluid van topkwaliteit, waardoor u ongekende details hoort als nooit tevoren. Dat alles is verpakt in hoogwaardig eiken en aluminium. 

Wij kunnen kort en bondig zijn over deze luidspreker-set; wanneer u op zoek bent naar perfectie in geluid en design, kom dan langs in onze showroom voor een onvergetelijke luister demonstratie van de Beolab 50. Het is ook mogelijk om een demonstratie te boeken op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op. 

Vanafprijs € 38.500,-

BEOLAB 50 uitgelicht

De Beolab 50; een majestueuze luidspreker
Hoogwaardige actieve luidspreker die radicale audiotechnologie combineert met nauwgezet vakmanschap. Maak kennis met een draadloze luidspreker die ongeëvenaard presteert in elk luisterscenario. Met zijn verstelbare akoestische lens kan de Beolab 50 de geluidsweergave aan zijn publiek aanpassen. Voor een goede luisterplek trekt de lens samen en stuurt een directe geluidsbundel naar je luisterplek. Met een huis vol gasten gaat de lens open voor kamer vullende prestaties.