BEOSOUND 1

Portable Wi-Fi and Bluetooth speaker

Plaats het overal.
Koppel het of speel het solo, de draagbare draadloze luidspreker met 360 graden geluid is ontworpen voor de flexibele muziekstreaming. Speel verschillende muziek af in verschillende kamers of laat één nummer afspelen op al uw luidsprekers in uw huis.

Neem de muziek mee. Met zijn ingebouwde batterij is Beosound 1 een draagbare speaker die je begeleidt van de keuken naar de woonkamer naar buiten op het balkon of eigenlijk overal waar het feest heen gaat. Een enkele oplaadbeurt levert tot 12 uur draadloze playtime op.

MAAK EEN AFSPRAAK

HARMONY uitgelicht

Overal perfect geluid

Door de akoestische technologie maakt het niet uit waar je hem plaatst, het luidsprekersysteem vult nog steeds elke hoek van je kamer met warme, rijke geluiden.

 

De Beosound 1 is ontworpen in zorgvuldig vervaardigd aluminium en ziet er niet uit als een andere draadloze luidspreker. Het compacte iconische ontwerp en de gladde reflecterende oppervlakken passen zich naadloos aan je interieur aan en maken van elke plek een perfecte plek.

 

Met de Beosound 1 met Google Assistent kunt u thuis gemakkelijk van muziek genieten, gewoon met uw stem; kunt u uw favoriete muziek afspelen, het volume regelen en informatie vinden over het nummer waarnaar u luistert, zonder uw handen te hoeven gebruiken.

Je kunt ook je dag plannen, alarmen instellen en slimme apparaten in je huis bedienen, gewoon door je stem te gebruiken.