BEOSOUND 2

Home is where the music is

Krachtige multiroom-luidspreker die net zo mooi klinkt als hij eruitziet. Speel verschillende muziek af in verschillende kamers of laat één nummer afspelen op al uw luidsprekers in uw huis.

Beosound 2 levert geweldige en werkelijk krachtige geluidsprestaties. Door onze Acoustic Lens-technologie toe te passen in de luidsprekerbehuizing, ontstaat een geluidservaring van 360 graden die de hele kamer vult, waar je de luidspreker ook plaatst.

MAAK EEN AFSPRAAK

Beosound 2 uitgelicht

 Beosound 2 is ontworpen voor flexibiliteit
Het ochtendnieuws brengen vanaf de keukentafel of discreet spelen vanaf de woonkamervloer. Met zijn strakke lijnen en kleine voetafdruk heeft hij een ontwerp dat overal in je huis past.

 

Prachtig ontwerp en perfect geluid

Gemaakt van hoogwaardig aluminium met ongelooflijke aandacht voor detail. Maar onze materiaalkeuze gaat veel verder dan alleen uiterlijk. Het biedt ook superieure akoestische eigenschappen dankzij de stijfheid van het materiaal en de naadloze oppervlakken die elke vervorming van uw geluid elimineren.

 

Met de Beosound 2 met Google Assistent kunt u thuis gemakkelijk van muziek genieten, gewoon met uw stem; u kunt uw favoriete muziek afspelen, het volume regelen en informatie vinden over het nummer waarnaar u luistert, zonder uw handen te hoeven gebruiken.

Je kunt ook je dag plannen, alarmen instellen en slimme apparaten in je huis bedienen, gewoon door je stem te gebruiken.