Beosound Balance marble

BEOSOUND BALANCE

Niet voor niets is de Beosound Balance een prijswinnaar. Tastbaar textiel en eikenhout, massief marmer, geanodiseerd aluminium en uw favoriet muziek die in elke richting en in iedere ruimte wordt afgespeeld. Dit is minimalisme dat het luisterplezier maximaliseert.

De Beosound Balance is een unieke en krachtige draadloze luidspreker met een Deens ontwerp en een indrukwekkend geluid. Hij is tot in het kleinste detail uitgewerkt. Kom langs in onze showroom en laat u overtuigen van het mooie design en het grootse geluid. 

Vanafprijs € 2.499,-

beosound balance uitgelicht

Prachtig geluid door het ontwerp
De luidspreker is ontworpen om tegen de muur, op een plank of op een bijzettafel te worden geplaatst. Hij levert zorgvuldig gecontroleerde geluidsbundels voor een heldere akoestische ervaring vanaf de voorkant- en een rijke geluidsverbetering aan de de achterkant. Het resultaat is een indrukwekkend grote akoestische ervaring in vergelijking met zijn grootte.

Op elke plek perfect geluid
Verschillende geluidservaringen voor verschillende behoeften. Met zijn unieke akoestische configuratie van zeven drivers, is hij gemaakt om een sterke basweergave en een breed geluidsbeeld te leveren voor een echt kamervullend geluid wanneer u dat wilt. De mogelijkheid om straalvormende technologie te bieden, stelt Beosound Balance ook in staat om geluidsgerichtheid te leveren voor gericht luisteren vanuit alle posities.

Active Room Compensation
De speaker is uitgerust met Active Room Compensation mogelijkheden die de geluidservaring optimaliseren op basis van de positionering van de luidspreker in de kamer. Door de luidsprekerafstemming is het mogelijk het geluid zicht aan de omgeving aan te laten passen.