BEOSOUND BALANCE

De Beosound Balance is een unieke en krachtige draadloze luidspreker met Deens ontwerp en een indrukwekkend geluid. Hij is tot in het kleinste detail uitgewerkt waar je telkens weer opnieuw van kunt genieten.

De Beosound Balance is gemaakt van exclusieve, maar robuuste materialen. De voet is gemaakt van echt hout, de voorkant van geweven textiel en de elegante bovenplaat is gemaakt van mooi aluminium met verlichte touchknoppen.

MAAK EEN AFSPRAAK

beosound balance uitgelicht

Prachtig geluid door het ontwerp

De speaker is ontworpen om tegen de muur, op een plank of op een bijzettafel te worden geplaatst. Hij levert zorgvuldig gecontroleerde geluidsbundels voor een heldere akoestische ervaring vanaf de voorkant en een rijke geluidsverbetering aan de achterkant. Het resultaat is een indrukwekkend grote akoestische ervaring in vergelijking met zijn grootte.

 

Op elke plek perfect geluid

Verschillende geluidservaringen voor verschillende behoeften. Met zijn unieke akoestische configuratie van zeven drivers, is hij gemaakt om een sterke basweergave en een breed geluidsbeeld te leveren voor een echt kamervullend geluid wanneer je dat wilt. De mogelijkheid om straalvormende technologie te bieden, stelt Beosound Balance ook in staat om geluidsgerichtheid te leveren voor gericht luisteren vanuit alle posities.

 

Active Room Compensation

De speaker is uitgerust met Active Room Compensation-mogelijkheden die de geluidservaring optimaliseren op basis van de positionering van de luidspreker in de kamer. Door de luidsprekerafstemming is het mogelijk het geluid zich aan de omgeving aan te late passen.