Beosound Edge gold

BEOSOUND EDGE

BeoSound Edge is een compacte en krachtige draadloze luidspreker die door de magische interactie, het tijdloze design en de geavanceerde akoestische innovatie een betoverende luisterervaring biedt.

De Beosound Edge is een alles in één audiosysteem met een 800 watt versterker en vijf luidsprekers. Stream eenvoudig uw favoriete muziek door middel van Spotify, Airplay 2 en Google Cast. 

Het volume aanpassen? U hoeft de Beosound Edge enkel heen en weer te schommelen. 

Vanaf € 3.250,-

beosound balance uitgelicht

Prachtig geluid bij hoog en laag volume

De Beosound Edge maakt gebruik van geavanceerde akoestische innovatie om een krachtige en nauwkeurige luisterervaring te leveren. Dankzij het patent voor ’s werelds eerste Active Base Port, biedt de luidspreker een perfecte krachtige bas bij lage volumes. Hiernaast is het mogelijk om met de Directional Sound Control  van de luidspreker, de richting van het geluid te bepalen. Zo kan een ruimte worden opgedeeld in een actieve luisterruimte en een meer passieve luisterruimte. Als alternatief kan de gebruiker ervoor kiezen om echt 360 graden kamervullend geluid uit beide zijden van de luidspreker te blazen om de hele kamer te vullen.