BEOSOUND EDGE

Sound revolution

BeoSound Edge is een compacte en krachtige draadloze luidspreker die door de magische interactie, het tijdloze design en de geavanceerde akoestische innovatie een betoverende luisterervaring biedt.

De Beosound Edge is een alles in één audiosysteem met een 800 watt versterker en 5 speakers. Stream nu makkelijk uw favoriete muziek doormiddel van Spotify, Airplay 2 en google cast.

MAAK EEN AFSPRAAK

beosound balance uitgelicht

Prachtig geluid bij hoog en laag volume

De BeoSound Edge maakt gebruik van geavanceerde akoestische innovatie om een krachtige en nauwkeurige luisterervaring te leveren. Dankzij ons nieuwste patent voor 's werelds eerste Active Bass Port, biedt de luidspreker een perfecte krachtige bas bij hoge volumes en behoudt hij een nauwkeurige bas bij lage volumes. Hiernaast is het mogelijk met de Directional Sound Control van de speaker de richting van het geluid te bepalen. Zo kan een ruimte worden opgedeeld in een actieve luisterruimte en een meer passieve luisterruimte. Als alternatief kan de gebruiker ervoor kiezen om echt 360° kamervullend geluid uit beide zijden van de luidspreker te blazen om de hele kamer te vullen.