Beosound Level Gold

BEOSOUND LEVEL

De beosound Level is onze meest veelzijdige, op accu werkende, draadloze luidspreker. Het minimalistische, Scandinavisch geïnspireerde design van de Beosound Level is ontworpen met esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid als uitgangspunten. Deze slimme luidspreker biedt u een uitzonderlijk goed geluid en 16 uur afspeeltijd door intelligent stroomverbruik

Plaatsingsopties

De Beosound Level is een luidspreker die op verschillende manier te plaatsen is. U kunt hem neerzetten vlak neerleggen of ophangen. Daarmee is de Level de meest ultieme verplaatsbare luidspreker van Bang & Olufsen.  Daarnaast kunt u de Level eenvoudig oppakken en meenemen naar een andere ruimte. 

Geschikt voor in de tuin

De Level is ook geschikt om mee naar buiten te nemen dankzij de draadloze technologie en de IP54 beschermingsgraad.

Verkrijgbaar in de kleuren Natural en Gold Tone.

Vanafprijs 1399,-

BEOSOUND LEVEL uitgelicht

Perfect geluid in elke positie
Een krachtige opstelling met vijf drivers levert meeslepend geluid met volledig bereik dat zicht aanpast op basis van de oriëntatie van de luidspreker. Ontdek dynamische bas wanneer hij plat ligt, ongeëvenaarde helderheid wanneer hij rechtop staat of een omhullende soundstage bij wandmontage. Dankzij actieve kamercompensatie kan de luidspreker de audiokwaliteit aanpassen aan elke ruimte-groot, klein, druk of schaars. Het resultaat: altijd een heldere gedetailleerde luisterervaring.

Naast uniek ook duurzaam
Elk onderdeel van de luidpreker is gekozen met het oog op een lange levensduur. Van het in Denemarken vervaardigde premium aluminium frame tot een modulair ontwerp voor vervangende batterijen, verwisselbare stoffen en houten bekledingen en meer. Duurzaamheid en traceerbaarheid worden weerspiegeld in het aanpassingsvermogen van het kernontwerp, evenals in materialen zoals ons hoogwaardige polymeer.