BEOSOUND LEVEL

De Beosound Level is onze meest veelzijdige op accu werkende draadloze luidspreker. De Beosound level kan in elke positie en kamer een uitzonderlijke luisterervaring leveren. Door de grote flexibiliteit met de drie verschillende plaatsingsopties past de level in elke kamer. De geïntegreerde accu heeft een gebruiksduur van 16 uur.

MAAK EEN AFSPRAAK

BEOSOUND LEVEL uitgelicht

Perfect geluid in elke positie

Een krachtige opstelling met vijf drivers levert meeslepend geluid met volledig bereik dat zich aanpast op basis van de oriëntatie van de luidspreker. Ontdek dynamische bas wanneer hij plat ligt, ongeëvenaarde helderheid wanneer hij rechtop staat of een omhullende soundstage bij wandmontage. Dankzij actieve kamercompensatie kan de speaker de audiokwaliteit aanpassen aan elke ruimte - groot, klein, druk of schaars. Het resultaat: altijd een heldere, gedetailleerde luisterervaring

 

Naast uniek ook duurzaam

Met een minimalistisch, Scandinavisch geïnspireerd ontwerp, is Beosound Level gecreëerd met esthetiek, bruikbaarheid en duurzaamheid als kern. Een soepel geïntegreerde handgreep zorgt voor eenvoudig oppakken, terwijl de IP54 stof- en spatwaterdichtheid ervoor zorgt dat u hem overal met vertrouwen kunt plaatsen. Met een batterijduur tot 16 uur is deze elegante luidspreker ontworpen om elke kamer waar hij naartoe wordt verplaatst, te verbeteren.

 

Elk onderdeel van de speaker is gekozen met het oog op een lange levensduur. Van het in Denemarken vervaardigde premium aluminium frame tot een modulair
ontwerp voor vervangende batterijen, verwisselbare stoffen en houten bekledingen en meer. Duurzaamheid en traceerbaarheid worden weerspiegeld in het aanpassingsvermogen van het kernontwerp, evenals in materialen zoals ons hoogwaardige polymeer.