BEOVISION THEATRE

Alle kracht, helderheid en onderdompeling van een opstelling met meerdere luidsprekers. Maar dan wel van één prachtige soundbar die naadloos aansluit op elk scherm. Geen zwarte dozen, geen wirwar van kabels. Beosound Theater vindt opnieuw uit wat de thuisbioscoopervaring kan zijn.

Ervaar de meeslepende Dolby Atmos surround sound en krachtige bassen zonder dat er extra luidsprekers nodig zijn. Hoor dingen boven, onder en aan de zijkanten, volledig natuurgetrouw. Een coaxiaal middenkanaal zorgt voor kristalheldere spraak, zodat u geen enkel woord of gefluister mist. Een thuisbioscoop ervaring zoals de regisseur het bedoeld heeft.

Vanafprijs € 10.800,-

THEATRE uitgelicht.

Gemaakt om generaties lang mee te gaan

Besound Theatre is gebouwd op geavanceerde audiotechnologie, maar respecteert ook het verleden. U kunt hem verbinden met klassieke Bang & Olufsen luidsprekers uit de jaren 80. Uw favoriete muziek nieuw inblazen en ze verheffen tot een ongekende luisterervaring.

Geen rommel, geen compromis

U kunt elke tv in Beosound Theatre plaatsen, zodat u hem niet hoeft te vervangen als u besluit een nieuw scherm te kopen. Dankzij een groot aantal aanpassingsopties is hij te integreren in ieder interieur. In ware Bang & Olufsen stijl hebben we Beosound Theatre ontworpen als de kiel van een boot, bovenop een aluminium blad om de indruk te wekken dat uw tv in de lucht zweeft. Een vleugje magie dat ook een doel dient: het slim verbergen van de wirwar aan kabels om één vloeiende, mooie vorm te presenteren.