BEOVISION CONTOUR

De Beovision Contour. Een tijdloos design, minimalistische tv met een 48 of 55-inch OLED-scherm en een krachtig, vol, bekroond geluid. Op het eerste gezicht straalt het tijdloze ontwerp een iconische verfijning uit. En vanaf het moment dat u de tv aanzet en het bekroonde geluid hoort, twijfelt u er niet aan dat u een tv van Bang & Olufsen ervaart. Verkrijgbaar op vloerstandaard, tafelstandaard en muurbeugel.

MAAK EEN AFSPRAAK

CONTOUR uitgelicht

Award winning sound

De elf luidsprekerdrivers en versterkers leveren genuanceerd, krachtig geluid via onze bekroonde Beosound Stage-technologie. De geïntegreerde 3-kanaals en Dolby Atmos-oplossing produceren uitzonderlijke prestaties, scherp voor gesprekken en krachtig tijdens actiescènes.

 

Ontworpen met flexibiliteit en plaatsing in het achterhoofd

De standaard- en montageopties van de Beovision Contour zorgen voor een perfecte pasvorm voor overal, van de keuken tot de slaapkamer. Pas uw interieur aan en personaliseer uw tv met de verschillende luidsprekerstoffen en framekleuropties.

 

Verschillende plaatsing opties

Floor stand
Ultralicht en toch stevig, de verticale buis en de zorgvuldig vervaardigde aluminium ring zijn verkrijgbaar in bijpassende kleuren en maken het mogelijk om het scherm aan beide kanten 180 te draaien, zodat het het beste in uw kamer past.

 

Table Stand

Deze tafelstandaard is gemaakt van een stevige, rechthoekige aluminium knuppel en is ideaal geplaatst op tafels, toonbanken en kasten. Vervaardigd in verschillende kleuren, voor een uniform effect.

 

Wall Bracket

Dankzij een goed ontworpen muurbeugel kan de Beovision Contour van de muur worden verwijderd en tot 40 graden worden gekanteld om de kijk- en luisterervaring te verbeteren.

 

TV en Muziek in één

Beovision Contour is ook een op zichzelf staand multiroom-muzieksysteem. De geïntegreerde audiostreamingtechnologieën, waaronder ingebouwde Chromecast, Apple Airplay 2 en Bluetooth gecombineerd, met ingebouwde TuneIn- en Deezer-muziekservices voor gemakkelijke toegang tot uw favorieten muziek.