NIJMEGEN

BEOVISION CONTOUR

De Beovision Contour; Een meesterwerk in minimalisme, dat uw films, tv-programma’s en muziek nog beter tot zijn recht laat komen dankzij het verbluffende ingebouwde geluid met Dolby Atmos. 

Op het eerste gezicht straalt het tijdloze design een iconische verfijning uit. En vanaf het moment dat u de tv aanzet en het bekroonde geluid hoort, twijfelt u er niet aan dat u een tv van Bang & Olufsen ervaart.

Vanafprijs € 6600,-

CONTOUR uitgelicht

Award winning sound
De elf luidsprekerdrivers en versterkers leveren een genuanceerd en krachtig geluid via onze bekroonde Beosound Stage-technologie. De geïntegreerde 3-kanaals en Dolby Atmos-oplossing produceren uitzonderlijke prestaties, scherp voor gesprekken en krachtig tijdens actiescènes.

Ontworpen met flexibiliteit en plaatsing in het achterhoofd
De Beovision Contour is door de diverse plaatsing-opties eenvoudig te integreren in iedere interieur. Van de keuken tot de slaapkamer, de Contour past overal. 

Floor stand
Ultralicht en toch stevig, de verticale buis en de zorgvuldig vervaardigde aluminium ring zijn verkrijgbaar in bijpassende kleuren en maken het mogelijk om het scherm aan beide kanten 180 te draaien, zodat het het beste in uw kamer past.

Table Stand
Deze tafelstandaard is gemaakt van een stevige, rechthoekige aluminium knuppel en is ideaal geplaatst op tafels, toonbanken en kasten. Vervaardigd in verschillende kleuren, voor een uniform effect.

Wall Bracket
Dankzij een goed ontworpen muurbeugel kan de Beovision Contour van de muur worden verwijderd en tot 40 graden worden gekanteld om de kijk- en luisterervaring te verbeteren.

TV en Muziek in één
Beovision Contour is ook een op zichzelf staand multiroom-muzieksysteem. De geïntegreerde audiostreamingtechnologieën, waaronder ingebouwde Chromecast, Apple Airplay 2 en Bluetooth gecombineerd, met ingebouwde TuneIn- en Deezer-muziekservices voor gemakkelijke toegang tot uw favorieten muziek.