BEOVISION ECLIPSE

Crafted sound and design harmony.
Met het werelds beste tv-geluidssysteem is de Beovision Eclipse ontworpen om prachtig te integreren in uw levensstijl.
Ons doel met Beovision Eclipse was glashelder: beelden samenvoegen die zo levensecht lijken dat ze bijna onwerkelijk lijken met geluiden die zo krachtig zijn dat ze letterlijk uit het beeld breken. All-in-one muzieksysteem. De soundbar van de televisie heeft een drie kanaals geluidssysteem, dat zowel spraak geoptimaliseerde, middenkanaalaudio als krachtige stereoprestaties levert.

MAAK EEN AFSPRAAK

BEOVISION ECLIPSE uitgelicht

Perfect geluid voor de beste kijkervaring

Het geïntegreerde luidsprekersysteem heeft een krachtige 450 watt 3-kanaals opstelling met de mogelijkheid om zelfs de krachtigste soundbar op de markt te overtreffen. Verwacht een uitzonderlijke geluidsprestatie die uw kijkervaring naar een nieuw en opwindend niveau brengt.

 

Uniek design

Hoe je het ook bekijkt; van voren, van opzij of van achteren de televisie ziet er prachtig uit. Elk klein detail is zorgvuldig verzorgd en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt de esthetische vrijheid om de tv te plaatsen waar u maar wilt.

 

Voor uw luisterplezier ondersteunt de televisie muziekstreaming via Apple AirPlay 2, Bluetooth en de ingebouwde Chromecast. Het integreert naadloos met andere
Multiroom-producten, zodat u uw
 hele thuismuziekervaring kunt aanpassen en uitbreiden.