BEOVISION ECLIPSE

Ultra HD-beelden worden gecombineerd met de beste geluidskwaliteit om u midden in de actie te plaatsen. En zelfs als hij uitstaat is het een blikvanger met glinsterend glas, organisch aluminium en de stijlvolle cover. Verbind de Beovision Eclipse met andere Beolab-luidsprekers voor een sublieme surround sound. 

De Beovision Eclipse is helemaal naar wens samen te stellen. U heeft de keuze heeft uit diverse kleuren covers van textiel, houten covers of een fraaie aluminium cover. De Beovision Eclipse kan geplaatst worden aan een motormuurbeugel of op een draaibare vloerstand, waardoor de tv in ieder interieur past. 

Al uw randapparatuur is te integreren en te bedienen met één afstandsbediening, de Beoremote One. 

Vanafprijs € 9600,-

BEOVISION ECLIPSE uitgelicht

Perfect geluid voor de beste kijkervaring

Het geïntegreerde luidsprekersysteem heeft een krachtige 450 watt 3-kanaals opstelling met de mogelijkheid om zelfs de krachtigste soundbar op de markt te overtreffen. Verwacht een uitzonderlijke geluidsprestatie die uw kijkervaring naar een nieuw en opwindend niveau brengt.

Uniek design

Hoe u het ook bekijkt; van voren, van opzij of van achteren, de televisie ziet er prachtig uit. Elk klein detail is zorgvuldig verzorgd en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt de esthetische vrijheid om de tv te plaatsen waar u maar wilt.

Naadloze integratie met anders multiroom-producten

Voor uw luisterplezier ondersteunt de televisie muziekstreaming via Apple AirPlay 2, Bluetooth en de ingebouwde Chromecast. Het integreert naadloos met andere multiroom-producten, zodat u uw hele thuismuziek-ervaring kunt aanpassen en uitbreiden.