BEOVISION HARMONY

Watch the magic unfoldDe Harmony is ontworpen voor de ultieme bioscoop en meeslepende audiovisuele ervaring. Het model in 88 "is voorzien van de nieuwste 8K OLED-schermtechnologie en de 65" en 77 "ondersteunen 4K-resolutie.Pas de Beovision Harmony naar uw smaak aan met twee nieuwe kleuropties voor de voorkant voor alle schermformaten. Kies uit bronskleurig aluminium, walnoot of messingkleurig aluminium of gerookt eiken. Deze kleuropties zijn zorgvuldig samengesteld en geselecteerd vanwege hun warme uiterlijk en elegante details om het uiterlijk van Beovision Harmony te versterken.

MAAK EEN AFSPRAAK

HARMONY uitgelicht

De BEOVISION HARMONY Niet alleen maar beeld maar ook geluid!

Geluid is meer dan de helft van de ervaring, zelfs met een schermgrootte van 77 inch. De Beovision Harmony combineert geweldige audio en levendige beelden tot een volwaardige filmvoorstelling. Achter de frontcovers verbergt zich een krachtig Bang & Olufsen-geluidscentrum dat direct in het oor springt. De 3-kanaals luidsprekeropstelling levert geweldig spraakgeluid uit het midden en een krachtige stereo ervaring met de twee andere speakers.

Speel direct vanaf je mobiele apparaat via Apple AirPlay 2, Bluetooth of de ingebouwde Chromecast. In de audiomodus worden handige dingen zoals radiozender- en artiestinformatie elegant weergegeven op het deel van het scherm dat nog zichtbaar is achter de luidsprekerfronten.

Het magische element van de Beovision Harmony

Hierbij wordt elke beweging zorgvuldig georkestreerd: van het omhoog brengen van het scherm tot het openen van de luidsprekerafdekkingen. Met de nieuwe gemotoriseerde vloerstandaard kunt u de tv ook naar u toe draaien en uitklappen om een ongeëvenaard kijkcomfort te creëren, aangepast aan uw ruimte.

De gemotoriseerde vloerstandaard is verkrijgbaar in alle aluminium afwerkingen: zilver, messing en brons als aanvulling op uw huidige opstelling.