BEOVISION HARMONY

De Beovision Harmony heeft het allemaal, haarscherp beeld, fantastisch geluid en een verbluffend design. Niet voor niks is de Beovision Harmony het paradepaardje van Bang & Olufsen. Met de Harmony haalt u de ultieme bioscoop ervaring in huis. 

Achter de frontcovers, die automatisch opengaan wanneer u de TV aan zet, verbergt zich een krachtig Bang & Olufsen-geluidscentrum dat direct in het oog springt. De 3-kanaals luidsprekeropstelling met dual subwoofer zorgen voor de ultieme bioscoopbeleving. De frontcovers zijn in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar, waardoor hij aanpasbaar is aan ieder interieur. 

Vanafprijs € 17.250,-

HARMONY uitgelicht.

De Beovision Harmony, niet alleen voor beeld maar ook voor geluid

Speel direct muziek af vanaf uw mobiele apparaat via Apple AirPlay 2, Bluetooth of de ingebouwde Chromecast. In de audiomodus worden handige dingen zoals radiozender- en artiestinformatie elegant weergegeven op het deel van het scherm dat nog zichtbaar is achter de luidsprekerfronten.

Het magische element van de Beovision Harmony

Voeg een magisch element toe aan uw Beovision Harmony, waarbij elke beweging zorgvuldig wordt georkestreerd: het optillen van het scherm, tot het openen van de luidspreker panelen. Met de gemotoriseerde vloerstandaard kunt u de TV ook naar u toe draaien en uitklappen om een ongeëvenaard kijkcomfort te creëren, aangepast aan uw ruimte.

De gemotoriseerde vloerstandaard is verkrijgbaar in alle aluminium afwerkingen: zilver, messing en brons als aanvulling op uw huidige opstelling.