VAN ANALOOG NAAR DIGITALE TELEVISIE

Sinds een tijd is het niet meer mogelijk om analoge tv te gebruiken en zijn alle televisies overgegaan naar digitale tv. Het voordeel hiervan is dat bij digitaal tv-kijken het televisiesignaal efficiënter doorgegeven wordt dan bij analoge televisie, hierdoor is de kwaliteit van het beeld vele male beter en is deze ook minder gevoelig voor storingen. Mocht u nog niet tevreden zijn over de huidige werking/ kwaliteit van u beeld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Op uw huidige apparatuur digitale radio luisteren

Op uw huidige apparatuur digitale radio luisteren
Ook is Ziggo sinds het begin van dit jaar gestopt met het leveren van analoge radio. De Beosound Core is de perfecte oplossing om uw Bang & Olufsen installatie te voorzien van digitale radio. Op de BeoSound Core kunt u namelijk uw bestaande Bang & Olufsen luidsprekers aansluiten en op deze manier muziek streamen naar uw speakers. Dit kan onder andere door middel van Airplay 2, Google cast, muziek van uw NAS en bluetooth. 

De nieuwe manier van radio luisteren
Ook is het mogelijk om met de speaker van Bang & Olufsen naar u favoriete radiozenders te luisteren. De home speakers van Bang & Olufsen zijn voorzien van tune-in radio, uiteraard zijn deze speakers ook voorzien van verschillende streamings diensten zoals een built-in chromecast en airplay 2.

De apparaten van Bang & Olufsen zijn gemakkelijk te bedienen met de mobiele telefoon, Beoremote One & Beoremote Halo