In onze winkel vindt u deze klassieke tweedehands producten.

Bij Bang & Olufsen Nijmegen kunt u ook terecht voor Second Life producten. De televisies en luidsprekers die wie hieronder weergeven hebben al een eigenaar gehad of komen uit onze showroom. Alle onze second life televisies en luidsprekers zijn helemaal nagekeken en zo nodig gerepareerd door onze technische dienst. Hierdoor kunnen wij u een Bang & Olufsen product van top kwaliteit aanbieden voor een lagere prijs. Alle producten zijn te zien en beluisteren in onze showroom. Dus kom gerust eens langs, wanneer u op zoek bent naar een tweedehands televisie of luidspreker. 

Beovision Eclipse 55

Beovision Eclipse 55″/65″

De BeoVision Eclipse is een echte OLED 4K HDR TV. Zonder geluid zegt een beeld niets. Het doel van de BeoVision Eclipse was dan ook om ’s werelds best klinkende televisie te ontwerpen. De Beovision Eclipse wordt geleverd met een grey melange cover en u heeft de keuze tussen een motorfloorstand of muurbeugel. 

 

Beogram 4002

Dit is de beroemde Beogram 4002 met een tangentiale arm. Deze B&O heeft in dit model een rechte arm gebruikt die zich evenwijdig aan zichzelf over een rail verplaatst. De arm is met een draaipunt bevestigd aan een slede. Zodra de arm ten opzichte van de slede draait, zorgt een motortje ervoor dat de slede verplaatst wordt.
De draaitafel werkt automatisch: je legt er een LP op en, drukt op Start en de rest gaat vanzelf.

Beolab – 3 grijs met muurbeugel

De Bang & Olufsen Beolab 3 levert bijzonder groots geluid vanuit een kleine luidspreker. De Beolab 3 is voorzien van adaptive bass control, dit zorgt ervoor dat de luidspreker de optimale beleving biedt. De grijze Beolab 3 set wordt geleverd met muurbeugel.

 

Beolab 8000

Beolab 8000

Een prachtig geluid, vanuit een minimale setting. De BeoLab 8000 is een luidspreker die even stijlvol als discreet kan worden geacht. Door zijn abstracte en moderne vormgeving wordt deze luidspreker van Bang & Olufsen ook wel ”Het Potlood” genoemd. Een prachtig aanzicht in iedere omgeving. De Beolab 8000 set is voorzien van nieuw damping materiaal.

 

Beovision 12-65

De beovision 12-65 is een schitterende 65 inch tv met een ultradun plasmascherm met 3D-mogelijkheden. Het toestel is afkomstig uit augustus 2013 en wordt geleverd inclusief muurbeugel, remote en beosystem 3.

 

BeoSound Balance

Beeld je een wereld in waarin geluid een kunstwerk wordt, waarin muziek je ziel streelt en waarin design naadloos samensmelt met functionaliteit. Maak kennis met de BeoSound Balance Nordic Ice – een meesterwerk van Deense vakmanschap en sonische perfectie.*

 

Beolab 3 grijs

Beolab 3 – zwart met tablestand

De Bang & Olufsen BeoLab 3 levert u een bijzonder groots geluid vanuit een kleine luidspreker. Door het gebruik van speciaal door Bang & Olufsen ontwikkelde technologie wordt het mogelijk om uit een luidspreker met het formaat van de BeoLab 3 een unieke prestatie te verkrijgen.

 

Beosystem 4 – Bang & Olufsen

Een externe video-engine die in elke thuisbioscoop thuishoort. De video-engine is identiek aan het systeem dat diverse tv’s van B&O aandrijft en beschikt onder meer over 2D- en 3D-weergave, meerdere HDMI-inputs, toegang tot het B&O Smart tv platform en HbbTV, de VisionClear beeldtechnologie en verschillende modi voor films en games.

 

Beolab 5- Bang & Olufsen

De BeoLab 5 is met zijn 2500 Watt het paradepaardje van de Bang & Olufsen luidsprekers. Het effectieve frequentiebereik is onvoorstelbaar groot: van 14-21.800 Hertz. Acoustic Lens Technology zorgt dat de geluidsgolven zich gelijkmatig verspreiden, zodat u overal van dezelfde geluidskwaliteit kunt genieten. Bovendien is dit de enige actieve luidspreker die zichzelf kalibreert in de ruimte.