second life beovision Avant, Beolab 5

In onze winkel vindt u deze klassieke tweedehands producten.

Bij Bang & Olufsen Nijmegen kunt u ook terecht voor Second Life producten. De televisies en luidsprekers die wie hieronder weergeven hebben al een eigenaar gehad of komen uit onze showroom. Alle onze second life televisies en luidsprekers zijn helemaal nagekeken en zo nodig gerepareerd door onze technische dienst. Hierdoor kunnen wij u een Bang & Olufsen product van top kwaliteit aanbieden voor een lagere prijs. Alle producten zijn te zien en beluisteren in onze showroom. Dus kom gerust eens langs, wanneer u op zoek bent naar een tweedehands televisie of luidspreker. 

Horizon Bang & Olufsen tweedehands

Beovision Horizon 48"

De BeoVision Horizon is een modern 4K UHD-beeldscherm. Naast zijn geweldige scherm biedt de Horizon een ongekend krachtige geluidsbeleving. De Beovision Horizon 48” komt uit Januari 2019 en wordt geleverd met een nieuwe Beoremote One.
€ 2499,-

Beolab 8000

Beolab 8000

Een prachtig geluid, vanuit een minimale setting. De BeoLab 8000 is een luidspreker die even stijlvol als discreet kan worden geacht. Door zijn abstracte en moderne vormgeving wordt deze luidspreker van Bang & Olufsen ook wel ''Het Potlood'' genoemd. Een prachtig aanzicht in iedere omgeving. De Beolab 8000 set is voorzien van nieuw damping materiaal.
€ 750,-

Beovision Eclipse 55

Beovision Eclipse 55"

De BeoVision Eclipse is een echte OLED 4K HDR TV. Zonder geluid zegt een beeld niets. Het doel van de BeoVision Eclipse was dan ook om ’s werelds best klinkende televisie te ontwerpen. De Beovision Eclipse wordt geleverd met een grey melange cover en u heeft de keuze tussen een motorfloorstand of muurbeugel.
€ 5750,-

Beolab 9 Dark grey

Beolab 9

De high-end Bang & Olufsen-stereoloudspeaker BeoLab 9 met 700 Watt puur geluid geeft elke ruimte een nieuwe dimensie. Elke muzieknoot klinkt alsof u een live optreden meemaakt. U kunt zelfs de spreekwoordelijke speld horen vallen, zo haarzuiver klinkt elke noot.
€1999,-

Bang & Olufsen Nijmegen
Sint Annastraat 52-54 | 6524 GE | Nijmegen
024 3222 849 | nijmegen@audiovideocenter.nl